Diensten

Strategie

Werkt uw businessplan straks in de praktijk net zo goed als nu op papier? Wij houden uw strategie graag tegen het licht.

Technologie

Apps voor Android en iPhone die precies doen waarvoor ze gemaakt zijn: uw business versnellen.

Support

Ook na oplevering van uw app zijn wij uw partner met hosting, 24/7 security, updates en back-ups.

Strategie

 

Een app kan een wereld van kansen voor u openen. Maar daarvoor moet eerst het hele plaatje kloppen. Wij kijken kritisch mee naar de meest effectieve vertaalslag van uw product of dienst naar portal, platform of app. Op basis van kennis en ervaring analyseren we of uw digitale product toegevoegde waarde biedt voor uw doelgroep. Samen bepalen we de beste online-strategie voor uw organisatie.

 

Technologie

 

Real Apps houdt van realistische oplossingen. Van design dat is afgestemd op de gebruikers en van technologie die met hen en u meegroeit. Onze software- en productontwikkelaars werken op basis van agile en scrum, met de focus op continue verbetering, flexibiliteit en communicatie. Daardoor kunnen we u gedurende het gehele proces op de hoogte houden, wijzigingen doorvoeren en sneller verfrissende resultaten laten zien.

 

Support

 

Wij ondersteunen u als partner met hosting service, het technisch up-to-date houden van uw app door middel van regelmatig onderhoud en security checks en het monitoren van uw cloud-omgeving. Behalve op technische support kunt u ook rekenen op ons als sparringpartner. We zijn softwareontwikkelaars maar bovenal ondernemers met meer dan 30 jaar internationale ervaring.

 

Shall we talk business?

Elke geslaagde samenwerking begint met een kennismaking. Hoe succesvol uw digitale toekomst wordt? Het begint met een open mind.