Didiyo

De bestel en bezorgapp van jouw buurtsuper

Didiyo is het eerste platform speciaal voor etnische supermarkten. Hierdoor zijn Turkse, Surinaamse, Marokkaanse en Poolse supermarkten en buurtwinkels in staat een groter publiek te bereiken.

Opdracht

Real Apps ontwikkelde een laagdrempelig en gebruikersvriendelijk e-commerce platform voor winkeliers met etnische producten. Winkeliers die vaak niet beschikken over de marketing- en IT-kennis of investeringsmogelijkheden.

Significante online-omzet

Real Apps biedt een overall-concept waarin tegelijkertijd alle ruimte is voor maatwerk. De unieke Didiyo bestelapp werd ontworpen in samenspraak met de ondernemers en intensief getest in meerdere pilots. Onze belofte? Uw supermarkt binnen twee dagen online, de ondersteuning van professionele promotie, met als resultaat significante online-omzet.

End-to-end-oplossingen
met Didyo

Didiyo maakt het boodschappen doen leuker en gemakkelijker. Shop online via de Didiyo app, reken af en bepaal zelf waar en wanneer je jouw bestelling wil laten bezorgen.

Shall we talk business?

Elke geslaagde samenwerking begint met een kennismaking. Hoe succesvol uw digitale toekomst wordt? Het begint met een open mind.